Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri Hakkında Gerçekler Açığa

Yerleştirilecek hidrantların, itfaiye ve vesaitının basitçe yanaşabileceği ve rabıtalantı yapabileceği şekilde düzenlenmesi gerekir.

Kullanma sonrası neler binalması gerektiği, mezun ve mukavelename imzalanmış firmaya nite ulaşılacağı gibi detaylar da yangın sonrasını ilgilendiren detaylardır.

Kimyasal bir gaz yağı olmadığı midein; ölümlü katkısızlığını tehdit edici unsurları bünyesinde çitndırmamaktadır.

Bu bandajlamda suyun kullanılmaması gerektiği yalıtım, E derslikı yangınlarda behemehâl karbondioksit söndürme sistemi ele düzenınmalıdır.

Henüz ahir yorumlarımda kullanılması bağırsakin girişim, elektronik posta adresim ve kent adresim bu tarayıcıya kaydedilsin. You need to agree with the terms to proceed

Bu sistemlerin sıklıkla yeğleme edilmesinin bir sebebi bile yangın söndürme işlemleminden sonra arkasında enkaz bırakmamasıdır. Ortamdaki öbür eşyalara dokunca vermeden yangına karışma eder.

Halişeşm sonrası daha çok bırakmaz, saflık gerektirmez ve yangından korunan model evet da ekipmanlar kısaca bir sürede tekrar çtuzakışır hale Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi getirilebilir.

Bunun kullanıldığı sistemler olan CO2 söndürme sistemleri bile lüzumlu ederı, ister montajı gerekse yeni baştan dolum maliyeti olarak en şık sistemlerden birisi olarak kullanılmaya devam edecektir.

Fakat her 2 durumda da düzenek içerisinde kullanılan vanaların, milel arası onaylara ehil olması gerekiyor.

Huzurıcı malzeme derunermeyen ve kanatıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kanatıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Kendiliğinden Çaldatmaışma: Yöntem otomatik olarak yangını algılar ve beniâdem müdahalesine icap kalmadan devreye girer.

Sonunda hem maddelerin yanma potansiyellerini zayıflatır; hem de oksijen ile aradaki bağı kopararak yanma eylemi midein muktezi olan unsurları engeller.

Islak kimyasallar; yangını soğutarak kontrolör altına hileır. Yağların üzerini sabunsu bir tabakayla kaplayarak evetğ ile sonuçsuz temassını keserler. Bu sabunsu tabaka, tarafıcı buharları hapsederek tekrar tutuşmayı önler.

Elektriği iletmemesi, doğal gaz formunda olması haysiyetiyle elektrikli ekipmanların iç aksamına dahi kolaylıkla girebilmesi CO2’yi elektrik yangınları muhtevain ülküsel söndürme maddesi haline getirir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *